Κυρίως Περιεχόμενο

Αξιολόγηση Μαθημάτων

Αγαπητές φοιτήτριες. Αγαπητοί φοιτητές.

Τα μαθήματα του εξαμήνου έφτασαν στο τέλος τους. Η προσπάθειά σας ήταν μεγάλη για να αποκτήσετε χρήσιμες γνώσεις στην επιστήμη του Μηχανολόγου Μηχανικού.

Τώρα χρειαζόμαστε τη γνώμη σας για την εκπαιδευτική διαδικασία. Ο μοναδικός σκοπός της αξιολόγησης είναι να βελτιωθεί η ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεται από το Τμήμα προς τις φοιτήτριες και τους φοιτητές του. Γι' αυτο σας καλώ όλους να αφιερώσετε μερικά λεπτά για να συμπληρώσετε τα ερωτηματολόγια των μαθημάτων που παρακολουθήσατε και να σημειώσετε τις παρατηρήσεις, τις συστάσεις και τα σχόλια σας (θετικά ή αρνητικά). Χρησιμοποιήστε το εφόδιο που σας δίνεται, για να πετύχετε τις αλλαγές που ίσως χρειάζονται.

Mέχρι τις 5 Ιουνίου 2016 θα είναι ανοικτή η διαδικασία αξιολόγησης των μαθημάτων που έχετε δηλώσει και παρακολουθήσει κατά το εαρινό εξάμηνο. Η αξιολόγηση είναι μια εσωτερική διαδικασία του Πανεπιστημίου με διασφαλισμένη την ανωνυμία του αξιολογητή. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των μαθημάτων θα κοινοποιηθούν στους διδάσκοντες μετά από το πέρας της εξεταστικής περιόδου Ιουνίου και της κατάθεσης των βαθμών στη Γραμματεία.

Τα ερωτηματολόγια είναι διαθέσιμα στη σελίδα qa.auth.gr αφού κάνετε είσοδο με τους προσωπικούς σας κωδικούς στο ΑΠΘ, οπότε και θα εμφανιστούν τα μαθήματα που έχετε δηλώσει κατά το τρέχον εξάμηνο. Οδηγίες χρήσης δίνονται στη διεύθυνση http://qa.auth.gr/el/node/5930.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας.

Παναγιώτης Σεφερλής
Αναπληρωτής Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών